Tradiční pražené mandle můžete znát z vánočních i jiných trhů, kde již po několik let lákají svou vůní mlsné jazýčky všech, kdo si rádi pochutnají na této unikátní cukrovince.
Tradiční mandle pražíme v cukru, vanilce a skořici. Výrobní postup byl zvolen tak, abychom dosáhli za pomoci ideální kombinace ingrediencí jedinečné chuti našeho produktu. To znamená žádné hroudy cukru s malým oříškem uvnitř, ale mandle zapražené v tenkém, avšak chuťově výrazném zkaramelizovaném obalu. Mandle připravujeme na vodě bez příměsi oleje či jiného tuku. Rovněž neobsahují lepek, jsou tak vhodné i pro bezlepkovou dietu.
Zobrazit celý text
Tradiční mandle pražíme v cukru, vanilce a skořici. Výrobní postup byl zvolen tak, abychom dosáhli za pomoci ideální kombinace ingrediencí jedinečné chuti našeho produktu. To znamená žádné hroudy cukru s malým oříškem uvnitř, ale mandle zapražené v tenkém, avšak chuťově výrazném zkaramelizovaném obalu. Mandle připravujeme na vodě bez příměsi oleje či jiného tuku. Rovněž neobsahují lepek, jsou tak vhodné i pro bezlepkovou dietu.