Tisková zpráva

Přidat / editovat záznam

Pivo chutná nejlépe přímo v pivovaru

Pivo a dobré jídlo patří neodmyslitelně k sobě. Zatímco v jídle se mnozí lidé v současnosti nebojí experimentovat a dopřávají si to nejlepší z nejrůznějších zahraničních kuchyní, co se týče piva, jsou Češi převážně národem patriotů a konzervativců. Na české pivo zkrátka nedá nikdo dopustit.

Jenže ruku na srdce – ryze české pivo aby dnes jeden pohledal. Všechny velké pivovary už dávno vlastní zahraniční investoři. Přesto však jeden z tradičních českých národních klenotů zůstává zachován, a to především v podobě produkce soukromých malých pivovarů.

Ideální je zejména spojení české restaurace a malého pivovaru, kde mohou hosté restaurace nejen vynikající české pivo popíjet, ale i přímo sledovat proces jeho vaření. Kvalitní malé pivovary obvykle nabízejí širokou škálu druhů piv, která si vychutnají jak opravdoví znalci a gurmáni, tak i pivní „začátečníci“ a experimentátoři.

Naše restaurace s kapacitou 80 míst je ideální k uspořádání firemních rautů, rodinných oslav, promocí a několikrát do roka pořádáme víkendy zaměřené na speciality např. tataráky, steaky na pivu ze speciálních druhu mas, zvěřinové, kachní , husí, rybí, jehněcí, velikonoční hody s obsluhou v dobových kostýmech.

Zapít tradiční český pokrm chutným pivem ve stylovém prostředí malého pivovaru a dozvědět se přitom spoustu zajímavostí o historii a výrobě piva je tím pravým zážitkem pro každého opravdového milovníka zlatavého moku.